Втора задача

  1. Втора задача е публикувана. Този път ще се забавлявате с аритметика и floating-point числа: Polynomial. Крайния срок е следващия петък, 17:00.

    Прочетете условието внимателно. Ако намерите проблеми или неясноти, тук е мястото да ги обсъдите. Напомняме, че НЕ post-вате части от кода си, само дискутирате условията. Ако наистина има нужда от разговори върху код, пратете ни мейл. Ок е да си напишете собствен тест, който да споделите тук за полза на колегите си.

    Отново, силно ви съветваме да качвате по-отрано решенията си през интерфейса, дори да са непълни. Стига да се компилират с базовия тест, би трябвало да могат да се пуснат и в сайта (ако не е така, пишете ни по мейла). По-добре да пуснете частично решение, с което да получите 5 точки, отколкото да откриете, твърде късно, че решението ви не се компилира, и да нямате време да го дебъгнете. Искаме да пуснете решение, и ще ви помогнем да го подкарате, стига да ни дадете достатъчно време да реагираме.

  2. Надушвам, че Деси се е възползвала от тестовете :). Харно, Недялко получава точка. Обмислях да не давам, че да не поощрявам късно предаване, но май са помогнали.

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.